Depay prozvao Charlesa Barkleya: Puno laješ

Foto: EPA-EFE, Screenshot Twitter

NIZOZEMSKA se plasirala u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon što je u subotu pobijedila SAD s 3:1. Nizozemci su poveli golom Memphisa Depaya u 10. minuti, Blind je u 45. povisio na 2:0, da bi Wright u 76. vratio Amerikance u igru. Konačnih 3:1 postavio je Dumfries pet minuta kasnije.

Barkley urlao u studiju

Amerikanci su uoči utakmice vjerovali da mogu izbaciti ne pretjerano uvjerljivu Nizozemsku, a jedan od najglasnijih bila je NBA legenda Charles Barkley. On je u utorak u TNT-ovoj emisiji urlao da će Sjedinjene Države sigurno izbaciti Nizozemce i ući u četvrtfinale.

"Prolazimo Nizozemsku. Tek sad se zahuktavamo. Garantiram vam da je Nizozemska u problemima. Moj čovjek Tyler (Adams, op.a.), idemo dalje. Želim Španjolsku, želim Brazil, želim Njemačku, želim Francusku. Oni imaju onog dečka Mbappea, s njim nema šale. No, mi pobjeđujemo Nizozemsku", vikao je Barkley.

Amerikanci dobro krenuli pa stali

Amerikanci su utakmicu otvorili sa zicerom Christiana Pulisica, ali nakon toga nisu uspjeli ništa više od sretnoga gola Wrighta za 2:1. Memphis Depay je nakon utakmice na Twitteru prozvao Barkleya jednostavnom porukom.

"Puno laješ, a ne grizeš", napisao je Depay. Na engleskom je to bilo "Lotta bark, no bite", gdje je iskoristio Barkleyevo prezime kako bi legendarnom NBA igraču, poznatom po krivim procjenama u studiju, poručio što misli o njegovim najavama. 

Pročitajte više