Bavarci dočekali viceprvake: Robbenu i društvu navijači vratili osmijeh na lice



USPRKOS porazu u finalu Lige prvaka, brojni su navijači Bayerna dočekali momčad po povratku u München.



Nakon osvojene dvostruke krune u Njemačkoj, Bayernu nije pošlo za rukom ostvariti treći uspjeh, no navijači su zadovoljni sezonom. To su pokazali srdačnim dočekom u bavarskoj prijestolnici. Trener Louis Van Gaal poveo je svoje igrače ususret navijačima, dan nakon finala svima se vratio osmijeh na lice. Kao jedan od najzadovoljnijih bio je Franck Ribery, koji se nije odvajao od malog pehara, namijenjenog viceprvaku Europe.


Raspoloženje se vratilo sinoć utučenom Robbenu, kao i ostalim igračima. Nakon prespavane noći, jasno im je da su izgubili od kvalitetnijeg protivnika.

Balkon gradske vijećnice ponovno je bio poprište okupljanja bavarske momčadi, baš kao što je to bio slučaj pri proslavi bundesligaškog naslova. Iako uz nešto manje osmijeha na licima desetaka tisuća navijača, razlog za nezadovoljstvo nije se osjećao na Marienplatzu.

"Što da kažem na ovakav doček? Obožavam svoj rodni grad", prokomentirao je viđeno Philipp Lahm.

Jednoj se zvijezdi momčadi posebno klicalo - Francku Riberyju koji je produljio ugovor s klubom do 2015. godine.

"Mislim da je iza nas uspješna sezona, bez obzira na poraz od Intera u finalu Lige prvaka. Volim sve Bayernove navijače. Hvala vam", poručio je Francuz.

"Navijači su bili nevjerojatni. Očekivao sam "mrtvilo" u gradu, ali oni su sjajni. I dalje živimo kroz njih, najbolje navijače na svijetu", dodao je trener Louis van Gaal.

Pročitajte više