Bayern i Eintracht izgladili sukob oko Nike Kovača, Salihamidžić najavio povratak njemačke legende

Foto: Getty Images/Guliver Image

BAYERN je sinoć izborio finale njemačkog kupa uvjerljivom 6:2 pobjedom protiv Leverkusena, a nakon susreta Bayernovi čelnici osvrnuli su se na temu svog budućeg trenera Nike Kovača.

Direktor kluba Hasan Salihamidžić rekao je da su Bayern i Eintracht razjasnili nesporazume oko transfera Nike Kovača, koji je iznenadio frankfurtski klub. Burno su u Eintrachtu reagirali zbog otimanja trenera koji ih je spasio od ispadanja, ali odnosi su sada normalizirani.

"Sve je gotovo. Možemo to sve zaboraviti", rekao je Salihamidžić nakon susreta s Fredijem Bobićem, direktorom Eintrachta, koji je prošlog tjedna nazvao potez Bavaraca neprofesionalnim.
 
Potvrđen je i povratak još jedne legende u klub. Miroslav Klose će s 39 godina u Bayernu početi trenersku karijeru kao trener U17 momčadi.

"Miro je sjajan momak, svjetska zvijezda koja je sve iskusila. To je dio naše filozofije, da vraćamo te igrače u klub", rekao je Salihamidžić.

Klose je za Bayern igrao od 2007. do 2011. godine i u 98 utakmica skupio 24 pogotka, dvaput je bio prvak, dvaput osvojio Kup i bio u finalu Lige prvaka.
  

 

Pročitajte više