BBB: Niko je Juda, izdajnik

ČINI se kako Bad Blue Boysi Niki Kranjčaru neće oprostiti odlazak u Hajduk. Naime, u "speakers corneru" Radija 101 predstavnik Boysa iz Sesveta rekao je kako, bez obzira na situaciju, Niko nije morao otići u Split. "On je Juda, izdajnik" - izjavio je ogorčeni navijač.

Tvrdi kako je Niko otišao u Hajduk iz inata Dinamu, te da svi koji razumiju njegov odlazak u Hajduk nisu navijači Dinama niti Zagrepčani.

Neimenovani Boys pita se zašto Niko nije otišao u CSKA, a ne u Hajduk. Kaže da ga nije briga je li otjeran iz kluba, i je li Mamić kriv za sve. To spada u neku drugu priču, tvrdi navijač Dinama, te dodaje kako je Niko svojim igrama u jesenskom dijelu prvenstva provocirao i suigrače i Upravu i navijače.

"On je za nas mrtav čovjek" - ljutito je komentirao navijač dodajući kako je među Torcidašima koji su dočekali Niku prepoznao one koji su htjeli zapaliti auto s Dinamovim navijačima. "Niko je njima mahao" - ogorčen je navijač.

Napomenuo je kako Bad Blue Boysi nisu imali nikakve veze s jučerašnjim izgredima, već se radi o manjoj skupini koja i inače radi izgrede.

Navijači koji nisu pripadnici Bad Blue Boysa donekle razumiju Nikinu situaciju i ne smatraju katastrofom njegov odlazak u srce Dalmacije. Neki čak misle kako je Hajduk velik klub zato što je Niki otvorio svoja vrata.

Jedan navijač u "speakers corneru" 101-ice rekao je kako je odlazak posljedica događanja u klubu u posljednjih 10 godina, stalno se traže nekakva pojačanja izvana, iako Dinamo ima jaku dobru Omladinsku školu, a igrači eventualno dovedeni iz Omladinske škole pod velikim su povećalom.

"Svatko normalan Niki treba poželjeti sve najbolje, jer je to u interesu hrvatskog nogometa" - rekao je drugi navijač.

Slažemo se.

Pročitajte više