BBB očitali lekciju šetačima s terena i zajedno s njima uzviknuli: "Vratit ćemo Dinamo!"

Foto: Vjeran Žganec - Rogulja / Pixsell

DINAMOVI nogometaši još su jednom mizernom predstavom i porazom kod Slavena (1:2) u 30. kolu HNL-a nakon 11 godina predali Rijeci naslov prvaka.

Preostalih šest kola samo je formalnost, jer Rijeka je pobjedom nad Osijekom otišla na osam bodova prednosti, a s obzirom na to kako Dinamo izgleda i igra, do kraja će "čuvati drugo mjesto".
 
Dinamovim navijačima užasno je gledati igru i pristup poput onog u Koprivnici, kada manekeni u plavim dresovima u prvom poluvremenu nisu napravili ni jedan jedini prekršaj, a onda u zadnjoj minuti izgubili od momčadi koja je prije ovog meča imala čak 37 bodova manje od Dinama.
 
Uz to, aktualni nositelj duple hrvatske krune prva je momčad koju je Slaven uspio pobijediti u proljetnom dijelu prvenstva. 
 
Zbog svega navednog, brojni Bad Blue Boysi, koji su došli u Koprivnicu i tijekom cijele utakmice bučno navijali, nakon blamaže igrača na terenu, pozvali su ih na razgovor ispod tribine kako bi im očitali bukvicu.
 
Svi igrači Dinama su poslušali i došli pod ogradu, a Boysi su im rekli: "Mi smo tu i kad gubite dvije utakmice zaredom, morate igrati za sebe", da bi onda navijači i igrači zajedno viknuli "Vratit ćemo Dinamo!"

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više