BBB: Odgađamo koreografiju protiv AEK-a dok se naša braća ne vrate

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

NAJVJERNIJI navijači Dinama Bad Blue Boysi izdali su posebno priopćenje dan uoči prve utakmice trećeg pretkola Lige prvaka između Dinama i AEK-a koja se igra 15. kolovoza u Zagrebu. Prva utakmica trebala se igrati u u Ateni, ali je odgođena zbog ubojstva grčkog navijača Michalisa Katsourisa. Stotinjak Bad Blue Boysa još je uvijek u grčkom zatvoru zbog nereda. Priopćenje njihove grupe prenosimo u cijelosti:

"S obzirom na svima poznate okolnosti, odlučili smo odgoditi planiranu rođendansku koreografiju na sutrašnjoj utakmici dok se naša braća ne vrate. Sjever se trenutno nalazi u jednom od najtežih trenutaka u svojoj povijesti i želimo pozvati sve navijače Dinama sa svih tribina na zajedništvo i solidarnost koja nas je mnogo puta izvlačila iz teških situacija i vodila u najveće pobjede.

Znamo svi koliko je ova utakmica važna za naš klub I želja nam je kanalizirati bol, ljutnju i frustracije koje osjećamo u 90 minuta podrške našem klubu I igračima kako bi ostvarili pobjedu na terenu.

Mi kao navijači moramo napraviti sve kako klub ne bi ispaštao zbog ove situacije! U okolici stadiona, kao i na samoj utakmici, u našim plavim kutijama skupljat će se donacije za pomoć našoj zatvorenoj braći."

Pročitajte više