BBB: Prošli smo ove sezone velike turbulencije, ali imamo razloga za zadovoljstvo

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

DINAMO je ove sezone obranio naslov prvaka Hrvatske, a u nedjelju će na Maksimiru u utakmici protiv Gorice zatvoriti natjecanje. Utakmica počinje u 19:15, a Bad Blue Boysi pozivaju sve svoje članove da dođu u velikom broju i s igračima proslave sve uspjehe ove sezone. Njihovu objavu, koju su podijelili na kanalu grupe na Telegramu, pročitajte u cijelosti:

"Dinamo će utakmicom u nedjelju završiti ovu sezonu i proslaviti novi naslov prvaka Hrvatske.Kada odvrtimo film unatrag, imamo mnogo razloga za zadovoljstvo bez obzira na sve turbulencije koje smo prošli i mi u navijačkom smislu i igrači koji su se pobrinuli da uvjerljivo na kraju osvoje titulu i dostojno predstave naš klub u Ligi prvaka.

Igrači su zaslužili podršku

U proteklih nekoliko godina ostvareni su veliki sportski rezultati, bilo je puno uspona i padova koje smo prolazili zajedno i možemo s ponosom reći da smo dali veliki doprinos tim klupskim uspjesima. Zato ovim putem želimo pozvati sve navijače Dinama da u nedjelju zajedno proslavimo zajednički uspjeh i sa stilom zaključimo ovu sezonu.

Igrači su za svoj pristup, ponašanje i što je najvažnije - rezultate, zaslužili da im se zahvalimo dobrom posjetom u nedjelju i pravim navijačkim izdanjem. Sjever za ovu utakmicu priprema i prigodnu koreografiju pa sve navijače Bad Blue Boyse pozivamo da na tribini budu najmanje sat vremena prije početka utakmice."

Pročitajte više