BBB ulaznice za Wembley vratili - čistačici!

U KUĆU nogometa u Rusanovoj danas su stigli predstavnici Dinamovih navijača Bad Blue Boysa kako bi protestno vratili kupone za kupnju ulaznica za utakmicu na Wembleyju, ali kako se nitko od visokih dužnosnika HNS-a nije udostojio izdvojiti trenutak svog vremena za vjerne navijače hrvatske reprezentacije, ulaznice su, saznajemo iz pouzdanih izvora, vratili čistačici.

Bad Blue Boysi se na ovaj radikalan potez odlučili zbog mizernih 30 ulaznica koliko su dobili od Saveza, iako je HNS za utakmicu na Wembleyju navijačima osigurao čak 6000 ulaznica.

To ne znači da Boysi odustaju od praćenja hrvatske reprezentacije, već samo da će do tog komadića papira koji svakom nogometnom entuzijastu život znači pokušati doći nekim alternativnim kanalima, a nadaju se da će njihov primjer slijediti i ostale eminentne navijačke udruge u Hrvatskoj.

No, tajnik Torcide Stipe Lekić poručio je kako se splitski navijači nemaju nikakvu namjeru odreći ulaznica koje im je HNS dodijelio  jer bi u tom slučaju one opet završile u rukama "guzonja."

"Torcida poštuje potez Bad Blue Boysa, ali mi nećemo vraćati ulaznice koje smo dobili od Saveza. Kad bi to napravili, one bi ionako završile u rukama sponzora", kazao nam je Lekić.

P.V.
Foto: Index

Pročitajte više