Beckenbauer želi Kranjčara u Bayernu

NAKON što je predsjednik Bayerna Karl Heinz Rummenigge potvrdio da će Ballack napustiti klub, Beckenbauer naglašava da je Kranjčar  igrač upravo za Bayern.

Minhenski klub ponudio je Ballacku 36 milijuna eura za četiri sezone, no kako je on nije prihvatio, Bayern se odlučio potražiti mu zamjenu.

"Sad tražimo novog playmakera, iako se nadamo da s Ballackom nije sve propalo." - kazao je Rummenige, a prenose Sportske novosti.

O imenima se još nije iz kluba ništa moglo čuti, no podatak da su zainteresirani za Kranjčara potvrdio je sam predsjednik.

"Kranjčar je igrač za Bayern." - kazao je nedvosmisleno Franz Kaiser Beckenbauer.

Kako se Niko rodio u Austriji, ima njihovo državljanstvo te odlično govori njemački jezik, a nije mu strano ni baratanje s nogometnom loptom. Smatra se kako je Bayern spreman platiti odštetu od 5 milijuna eura i u Munchen dovesti jednog od ponajboljih igrača hrvatske lige, piše Kronen Zeitung.

Na utakmici mladih reprezentacija Hrvatske i SiCG navodno bi se, prema pisanju 24sata, trebala pojaviti i dvojica skauta iz Bayerna, jer Niku bi željeli angažirati već ove zime.

Podsjtimo, nedavno je Trener Bayerna Felix Magath u razgovoru za Bild kratko kazao svoje mišljenje o trojici nogometaša Kranjčaru, Srni i Luca Toniu: "Sva trojica su dobri nogometaši. Vidjet ćemo što će biti od svega toga."

Pročitajte više