Beckham: Englezi su prekvalitetni da se ne bi kvalificirali

BIVŠI KAPETAN čini se više vjeruje u uspjeh engleskih reprezentativaca, nego oni sami. Prilikom posjete školi u Bristolu, gdje je odradio još jednu promo gažu, ovaj put predstavljajući on line sustav obrazovanja, Beckham nije uspio izbjeći pitanja o svom pravom poslu. 

Medije na otoku, uz tamošnji nogometni kup, interesira samo jedno; McClarenova reprezentacija. I neugodan kvalifikacijski zadatak ispred nje.

"Ma, bit će oni u redu. Engleska ima previše kvalitetnih igrača da se ne bi kvalificirala. Istina je da su pred njima teške utakmice, ali igrači su toga svjesni. Treba im malo samopouzdanja, a takvih igrača ne manjka u reprezentaciji. Vidjeli ste Rooneya za vikend, ponovo je proradio, a Andy Johnson zabio je za pobjedu nad Arsenalom. To će ih dodatno podignuti." - priča Beckham.

Ali se tu ne zaustavlja.

"Dugo sam vremena proveo trenirajući s tim momcima i mogu samo reći da su neki od njih najbolji na svijetu."

Na neizostavan upit o povratku u reprezentaciju, nije rekao ništa što javnost dosad nije znala. "Engleska može računati na mene. Uvijek."

McClaren pozvao Barrya

Izbornik Steve McClaren uoči akcija Izrael i Andora pozvao je u reprezentaciju Garetha Barrya, kapetana Aston Ville, nakon što je ostao bez Garya Nevillea, koji je ozlijedio gležanj u prvenstvenoj utakmici. Barry, koji u svom klubu igra lijevog beka, odradio je drugo poluvrijeme prijateljskog susreta sa Španjolskom prošli mjesec.

Foto: AFP

 

 

Pročitajte više