Besek: Još ćemo dugo biti u mraku

PETI uzastopni poraz Varteksa od početka sezone i prva utakmica kluba kojemu je odnedavno ponovo trener, natjerali su Beseka na najavu radikalnih poteza.

"Teško je jučer bilo Varaždincima u Koprivnici jer su se osjećali poniženima. Nisam očekivao da ćemo izgubiti s tolikim rezultatom ali na kraju mogu biti sretan što taj rezultat nije bio veći", kazao je Besek i dodao kako nitko od njegovih igrača jučer nije zaslužio prolaznu ocjenu nakon debakla (0:6) kod Slavena.

"Gubitnički mentalitet „treba ostati u ligi“ valja mijenjati u pobjedničkim", najavio je Besek i objasnio: "Sutra igramo s trećeligašem Suhopoljem nakon čega ću donijeti neke odluke. Poslije subotnjeg susreta sa Šibenikom još neke a konačne ću odluke donijeti poslije varaždinskog susreta s Rijekom i ta će treća odluka biti konačna", ustvrdio je Dražen Besek.

Varteks, dakle, očekuju kadrovske promjene unatoč tome što svi igrači imaju ugovore kojima su vezani s klubom na od dvije do četiri godine. "Ukoliko želimo izaći iz mraka u kojem se trenutno nalazimo i u kojem ćemo ostati još neko vrijeme, trebamo konkretno odlučiti tko u klubu ostaje a tko iz njega odlazi", zaključio je šef struke Varteksa.

Foto: H.P.

Pročitajte više