BiH je u modi: Džeko i suigrači - najbolja ponuda euro-nogometa

NAKON Arsenala, Portsmoutha, Fulhama i Blackburna, pojavio se peti klub iz engleskog Premiershipa koji je ostao opčinjen onim što nudi 23-godišnji Edin Džeko, napadač Wolfsburga.

Bosansko-hercegovački reprezentativac privukao je pozornost i nastupom u kvalifikacijskom ogledu Belgija - Bosna i Hercegovina (2:4) u kojem je postigao sjajan vodeći pogodak za goste.

"Utakmica Belgije i Bosne i Hercegovine je vjerojatno bilo najbolje što je europski nogomet nudio prošle subote. Zato mi je jako drago što sam vidio tu utakmicu i opet se uvjerio da je Edin Džeko izvrstan nogometaš, te bi bio veliko pojačanje za nas", rekao je za Sunderland Echo trener istoimenog premierligaša Ricky Sbragia.

Uz to, Sbragia je rekao da Sunderland u ovom trenutku promatra veliki broj nogometaša koje će pokušatiu dovesti tijekom ljetnog prijelaznog roka.

"U srijedu sam na utakmici Walesa i Njemačke. Naš posao je u ovom trenutku promatrati igrači i razmišljati što bi bio najbolji ljetni potez. Džeko je, primjerice, u vrhu naše liste želja."

Totalsport
Foto: Index

Pročitajte više