Bild: Petrićeva ozljeda je sportska katastrofa za HSV



TIRAŽNI njemački tabloid Bild osvrnuo se na ozljedu Mladena Petrića, napadača hrvatske nogometne reprezentacije i Bundesligaša HSV-a.

"Jučer poslije podne sjeo je Mladen Petrić u zrakoplov i zaputio se u Švicarsku. Hamburgovog napadača pregledat će danas ujutro u Baselu dr. Bernhard Segesser", piše u ranim satima utorka njemački dnevnik.

"Nakon prljavog udarca Herthinog braniča Kake (HSV nije dobio niti slobodan udarac...) Hrvat je pao na travnjak. Mladen: Osjetio sam snažnu bol. Desni gležanj vrlo je brzo natekao", dodaje isti izvor pa nastavlja: "Jučer nije bilo nikakvog napretka"."Bol je još uvijek jaka", dodao je trener momčadi Bruno Labbadia.

"Sam Petrić otkazao je utakmice za reprezentaciju u četvrtak protiv Katra i Kazahstana (14.10.). Prijeti mu šest do osam tjedana pauze. Šok. To bi moglo značiti da je uvodni dio sezone za najboljeg HSV-ovog napadača (devet pogodaka kroz sva natjecanja) završen. Bila bi to sportska katastrofa za Hamburg, jer će i Petrićev suigrač iz napada Paolo Guerrero (koljeno) izbivati do proljeća 2010. godine",  dodaje se u Bildu uz isticanje situacije da je momčad sada ostale na tek jednom napadaču, Marcusu Bergu.

Pročitajte više