Bilić ih nije volio, ali se ne daju. Lakić zabio hat-trick, Iličević hrabri Petrića: Idemo na Euro

BEZ igrača koji su na reprezentativnim okupljanjima, Wolfsburg je odigrao humanitarnu utakmicu, a zvijezda večeri je bio naš Srđan Lakić.

U dvoboju kojim se prikupljao novac za žrtve olujnog nevremena u pokrajini Saska-Anhalt, Wolfsburg je pobijedio niželigaša Magdeburg s 3:0, a autor sva tri pogotka bio je upravo Lakić. Odigrao je svih 90 minuta i postigao golove u 25., 50. i 52. minuti.

Pred 3000 gledatelja u Bernburgu u momčadi Felixa Magataha prvo poluvrijeme odigrao je i Hrvoje Čale.

Iličević: Čemu razočaranje, igrat ćemo Petrić i ja na Euru

Mladen Petrić nije na popisu hrvatskih reprezentativaca za dvije ključne utakmice kvalifikacijskog ciklusa za Euro 2012. godine, premda on misli da je trebao biti.

Već danima o njegovoj razočaranosti izvještava hamburški dnevnik Morgenpost. Da za nju nema razloga, novinaru dnevnika objasnio je Petrićev suigrač u klubu i reprezentaciji, 24-godišnji veznjak Ivo Iličević.

"Mladen je iskusan igrač i siguran sam da će se znati nositi s ovim razočaranjem. Riječ je o igraču nevjerojatnih kvaliteta koji će vrlo brzo ponovno izboriti nacionalni dres. Siguran sam da ćemo nas dvojica zajedno putovati na Europsko prvenstvo u Poljsku i Ukrajinu", zaključio je Iličević.

Pročitajte više