Bilić: Manchester nas je ubio

Foto: Guliver Image/Getty Images

WEST HAMOV trener rekao je očito svakome tko je gledao utakmicu; njegov klub zasluženo je izgubio od Manchester Uniteda (1:2) u reprizi četvrtfinala FA Kupa i tako ostao bez polufinala na Wembleyu s Evertonom, u koje ide bolja momčad iz današnjeg dvoboja.

"Dali smo sve od sebe, ali United je večeras bio bolji u najvećem dijelu utakmice. Pokazali smo energiju i predanost, ali Manchester nas je ubijao s posjedom lopte. Osim prvih 15 i zadnjih 20 minuta bili su bolja momčad i to moramo priznati." realan je Bilić.
 
Menadžer Hammersa objašnjava što je prevagnulo na stranu suparnika: "Nekoliko naših igrača nije imalo svježine koja vam u ovako izjednačenim susretima daje često presudni djelić sekunde prednosti. Na svim ničijim loptama oni su bili brži i jači."

Ispadanje na domaćem terenu u četvrtfinalu Kupa, o čijem su osvajanju su ne samo navijači, nego igrači i vodstvo West Hama požurili pričati kao da će United pasti sam od sebe, očito je uzdrmalo momčad:
 
"Ovo je veliko razočaranje i igrači su potonuli u svlačionici. Sigurno će nam uzeti dio energije i motivacije, ali i dalje imamo važan cilj za koji moramo igrati i zato ćemo se vratiti. Borit ćemo se do kraja kako bi u preostalih šest prvenstvenih utakmica izborili što više, nadamo se europsko mjesto."

Pročitajte više