Bilić: Nećemo kupovati samo zato što je prijelazni rok

Foto: Hina

TRENER West Hama Slaven Bilić, čija je momčad jedno od najugodnijih iznenađenja u engleskoj Premier ligi, izjavio je u srijedu u programu Talksports radija da neće kupovati igrače samo zato što je u tijeku prijelazni rok.

"Imamo dobru momčad, brojnu momčad te s 99-postotnom sigurnošću mogu reći da ćemo ostati na okupu u ovom sastavu, a promjene raditi na ljeto", izjavio je Bilić.

Ipak, bivši izbornik hrvatske reprezentacije nije potpuno odbacio mogućnost dovođenja igrača i ojačavanje kadra momčadi koja se trenutno nalazi na šestom mjestu ljestvice.

"Ako naiđemo na neku sjajnu ponudu, bilo da se radi o dugogodišnjem ugovoru za odličnog igrača ili o šestomjesečnoj posudbi za nekog pričuvnog igrača, naravno da ćemo reagirati. No, nećemo dovoditi igrače samo zato jer je vrijeme prijelaznog roka", zaključio je Bilić.

Engleski mediji pišu kako je uprava kluba Biliću obećala novac za transfere, ali samo ako nešto zaradi prodajom igrača. Andy Carroll mogao bi biti najisplativiji, ali Bilić ga tek razbudio i ne bi želio narušiti ravnotežu u momčadi.

Pročitajte više