LIGE PETICE

Bilić: Ovo nisu tri boda i pobjeda, ovo je sve

Foto: Gulliver / Getty Images

SLAVEN BILIĆ oduševljen je nakon što je u desetom kolu u derbiju začelja Premiershipa došao do prve pobjede ove sezone, 1:0 protiv Sheffield Uniteda.

Teško izborenu pobjedu trener West Bromwicha je ovako komentirao: "Kada ćemo pobijediti? To je svima nama bilo glavno pitanje, koje su nas svi pitali. Konačno smo to uspjeli, prešli ogromnu prepreku i to je sjajan poticaj za naše samopouzdanje. Ovo je jedna od onih utakmica u kojima pobjeda nosi daleko više od tri boda. Zato što smo pobijedili konkurenta u borbi za opstanak. Ovo je ogromna pobjeda i znači nam sve jer je ovo bila 'the' utakmica. Bit će nakon ove utakmice još puno mečeva, ali ova je bila ključna i za nas i za Sheffield. Zato smo igrali otvorenu utakmicu s gotovo 40 udaraca na gol i s puno prilika. Oduševljen sam pobjedom jer smo pokazali kvalitetu i karakter."

Pobjede ne bi bilo da nije dvojice najzaslužnijih, strijelca Conora Gallaghera i posebno golmana Sama Johnstonea, koje je Bilić posebno nahvalio: "Conor je fenomenalan. Klinac je, ali i jako zreo. Ako nastavi ovako pred njim je velika, baš velika karijera na najvišoj razini. Što se tiče Sama, rekao sam prije sezone da je nama nužan vrhunski golman. Sam je briljantan i to pokazuje na svakoj utakmici, a na ovoj nam je spasio dva ili tri čista gola. Nemamo kvalitetu da nam protivnici ne stvore par prilika, pa smo presretni što imamo takvog golmana."

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više