HNL

Bišćan objasnio zašto bi Čolak mogao biti novi Mandžukić

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

RIJEKA je upisala novu pobjedu. U derbiju 16. kola HT Prve lige na gostovanju u Gradskom vrtu, Bijeli su u potpunosti nadigrali Osijek s 2:1. Dva gola Antonija Mirka Čolaka bila su dovoljna za tri boda koje Riječani odnose kući protiv izravnog protivnika za drugo mjesto.

> OSIJEK - RIJEKA 1:2 Čolak preokrenuo derbi, Malenica spasio Osijek potopa

Trener Rijeke Igor Bišćan itekako je bio zadovoljan igrom svoje momčadi u Gradskom vrtu, a čini se i da je vratio Rijeci onaj stari sjaj.

"Presretan sam i prezadovoljan s načinom na koji su moji igrači odigrali današnju utakmicu. Nakon šokantnog početka mislim da smo u svim segmentima igre bili bolji i da smo potpuno zasluženo pobijedili. Nastavili smo pozitivan niz, čestitam svojim dečkima na svemu što rade iz dana u dan, pravi su i ovo je pokazatelj u kojem smjeru moramo nastaviti dalje.

"Čolak kao Mandžukić"

"Izgledalo je kao da nam je primljeni gol probudio dodatni inat i zagospodarili smo terenom. Čolak ima mentalitet Mandžukića, radi jako puno prljavog posla za cijelu momčad. Ima nevjerojatan pristup svakom treningu i sada ga nagrađuje, rekao je Bišćan.

Čolak je sada i definitivno izašao iz golgeterske krize. Zabio osam golova u posljednjih sedam utakmica. Dva je zabio Interu, jedan Varaždinu i to u 93. minuti za pobjedu, pa Rudešu, Istri, potom je srušio Dinamo, a danas s dva gola okrenuo i Osijek.

Novinari su ga pitali o Dinamovom europskom uspjehu na što je Rijekin trener ostao suzdržan.

"Molim vas pitajte me pitanja o mojim igračima i mojoj ekipi", zaključio je Bišćan.

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više