HRVATSKI NOGOMETAŠI

Bivši igrač Intera: Mandžukić je zvijer, a Juventus mu ne da igrati

Foto: EPA

BEPPE BERGOMI, bivši nogometaš Intera, dao je intervju za talijanski Sky Sports u kojem je između ostaloga komentirao i status koji Mario Mandžukić trenutno ima u Juventusu.

"Ne razumijem zašto on ne igra, bilo je puno prilika u kojima je Bernardeschi bio u prilici zabiti, ali nije uspio. Da je na njegovom mjestu bio Mandžukić, on bi zabio. Mandžukić je zvijer,  a Juventus mu ne da igra", istaknuo je nekadašnji branič Intera. 

Podsjetimo, Mario Mandžukić pao je u drugi plan u Juventusu od dolaska Maurizija Sarrija na trenersku poziciju i od tog trenutka traži izlaz iz kluba. 

United ga lovi mjesecima

Manchester Uniteda ga već neko vrijeme bezuspješno pokušava dovesti. U finišu prijelaznog roka ovoga ljeta bio im je glavna meta, ali su se razišli zbog plaće.

Nakon toga su ga pokušali dovesti kad je prije mjesec dana odbio bogate ponude iz Katara i Kine, ali do danas nisu uspjeli postići dogovor i zasad se ne čini ni da hoće.

Iznos transfera i plaća koju bi Mandžukić trebao zarađivati u Unitedu nisu poznati, ali spekulira se o 10 milijuna eura teškom transferu i oko 5 milijuna eura godišnje plaće ako ipak dođe do dogovora.

Pročitajte više