LIGA PRVAKA

Bjelica: Čak mi je i talijanski sudac rekao da je Olmo izvanredan

Screenshot: Twitter

DINAMO je nakon problema u prvom dijelu ipak slomio otpor Gruzijaca i s tri gola u drugom dijelu utakmice potvrdio prolazak u 3. pretkolo kvalifikacija za Ligu prvaka s pobjedom od 3:0. Reakcija nogometaša i trenera na ovaj rezultat možete pratiti ispod teksta. 

"Još uvijek mi treba malo treninga, tek tjedan dana sam u treningu. Sretan sam zbog pobjede i minuta koje sam dobio. Bilo je teško u prvom poluvremenu, ali zabili smo tri komada i sad smo zadovoljni", rekao je Olmo pa pojasnio da o Ferencvarošu ne zna ništa, a onda progovorio o transferu: 

"Ja sam igrač Dinama, tu sam sada i to je tako", kratko je poručio Španjolac. 

Utakmicu je komentirao i Amer Gojak. 

"Svaka utakmica je teška na svoj način, ne bih rekao da smo se mučili, svatko je uzeo po jedno poluvrijeme i mi smo zasluženo pobijedili na kraju. Želimo se zahvaliti djeci koja su došla u velikom broju na utakmicu, bilo nam je drago", rekao je Gojak nakon kojeg je u sličnom tonu utakmicu prokomentirao i Mislav Oršić koji je istaknuo da je zadovoljan pobjedom i zahvalio se djeci na navijanju. 

"Mislim da smo jako dobro ušli u sezonu, moramo biti svjesni svoje moći i koračati opako prema naprijed, ali moramo ostati i ponizni jer smo tek počeli", rekao je Bruno Petković. 

Posljednji je svoj komentar dao i Nenad Bjelica. 

"Iznenadili su nas postavom, nikad nisu igrali ovako. Kad smo vidjeli njihov sastav prije utakmice nismo znali što da očekujemo. Čestitao bih svojoj momčadi na još jednoj pobjedi bez primljenog gola", rekao je Bjelica:

"Mi pripremamo cijelu ekipu za ono što slijedi. Dajemo svima minute, dižemo igrače kroz utakmice. Ovo je prvak Gruzije, bila bi ta ekipa u prvih pet u hrvatskom nogometu".

"Smirio sam igrače na poluvremenu, bili su nervozni. Ja sam malo podigao glas prije utakmice pa to nije pomoglo i onda sam ih morao smiriti", istaknuo je pa pojasnio situaciju oko Olma: 

"Čak mi je i talijanski sudac rekao da je Olmo izvanredan. Mi ga pazimo i mazimo, nudimo mu i bolji ugovor, ali on će otići kad-tad iz Dinama, jednostavno je predobar igrač da bismo ga zadržali". 

Pročitajte više