DINAMO

Bjelica oduševljen radom novog kapitalca, a sutra će zaigrati i Olmo

Marko Prpic/PIXSELL

DINAMO sutra na praznom Maksimiru dočekuje gruzijski Saburtalo u uzvratnoj utakmici kvalifikacija za Ligu prvaka. Nakon 2:0 pobjede u gostima momčad Nenada Bjelice igrat će zbog UEFA-ine kazne pred praznim tribinama, no drame ne bi trebalo biti.

Posebno jer se u kadar vraća Dani Olmo, najbolji igrač Modrih i europski U-21 prvak sa Španjolskom ovoga ljeta.

Prema najavama Španjolac, kojeg prate europski velikani, ne bi trebao početi od prve minute.

Trebao bi dobiti priliku u drugom poluvremenu i to su sjajne vijesti za Nenada Bjelicu koji se krajem lipnja bio pomirio da gubi najvažnijeg igrača u rekordnom transferu.

"Teško je očekivati da nakon igara koje je prikazivao ove sezone u Dinamu i nakon partija na Euru neće doći do te ponude koju Dinamo očekuje. On je sada na vrhuncu forme, stvarno je odigrao kvalitetnu sezonu, a ovo što je odigrao na Euru u dresu španjolske reprezentacije samo mu je točka na i. Stoga bi bilo vrlo čudno vidjeti ga opet u Dinamu. Ali kažem, mora doći dobra ponuda koja će zadovoljavati naše ambicije. Ako se to dogodi, otići će, a ako ne, ostat će u Dinamu", govorio je tada strateg hrvatskog prvaka.

Olmova svakodnevica zasad je Zagreb i Dinamo, a ni njemu to ne pada teško jer ničim posljednjih tjedana nije nagovijestio kako žuri van.

U petak bi pak Olmo trebao zaigrati od prve minute protiv Gorice, a debi čeka i švicarski kapitalac François Moubandje koji je stigao iz Toulousea. Lijevim bekom jako su zadovoljni u Dinamu, priča kaže da fantastično trenira...

Dinamo prvo u utorak od 20 sati dočekuje gruzijskog prvaka Saburtalo.

 

Pročitajte više