gnk dinamo

Bjelica: Petković ne igra? Neka se dokaže meni i suigračima sljedeći put

Foto: PIXSELL

DINAMO je danas na svom stadionu s 3:2 pobijedio Inter i pobjegao drugom Hajduku na čak 12 bodova.

Dinamov trener Nenad Bjelica danas je ipak smio biti na klupi Dinama unatoč kazni od mjesec dana zabrane vođenja Modrih, no u tijeku je žalbeni postupak pa kazna još nije stupila na snagu.

Bjelica je dao svoj komentar o utakmici:

"Čestitao bih mojoj ekipi na zasluženoj pobjedi. Dobru utakmicu smo odigrali s puno šansi, ali dosta toga smo promašili. Nisu zabili i dobili smo gol. Uvukla se nervoza, ali onda smo pojačali i zabili još dva gola", rekao je Bjelica.

Dinamov trener prokomentirao je grešku Dominika Livakovića koji je zabio sam sebi.

"Ne znam je li ono bio autogol Livakovića, ne znam kako se to računa. Događa se, neka mu se u sljedećih 100 utakmica dogodi jedna, greška ja ću biti zadovoljan. Danas su ga suigrači izvukli, ali koliko je on puta nas. Mi smo momčad i najveća moguća podrška Livakoviću. Igrači su ga na terenu podržali", jasan je Bjelica.

Novinari su pitali Bjelicu hoće li malo razdrmati Moru, Gojaka i Petkovića jer ih je ostavio na klupi, a on im je u svom stilu odgovorio:

"Imamo kadar od 25 igrača, vjerujemo svima, svi igraju. Nekad igra Gavranović, nekad Kulenović, nekad Petković. Postoji trening na kojem se svatko može pokazati i dokazati i osigurati si šansu u prvih 11. Danas smo počeli s nekim drugim igračima koji su strpljivo čekali svoju šansu i opravdali su moje povjerenje. Na Petkoviću, Moru i Gojaku je da sljedeći put kad dobiju moju šansu, opravdaju povjerenje i da rade ono što momčad od njih zahtjeva. To je zadatak svih igrača."
 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više