HNL

Bjelica: U Varaždinu će mnogi polomiti zube

OSIJEK je pod vodstvom trenera Nenada Bjelice stigao do druge uzastopne pobjede u domaćem prvenstvu. Nakon Rijeke u Gradskom vrtu, pao je i Varaždin na stadionu Anđelka Herjavca.

U ne odveć zanimljivoj utakmici presudio je pogodak Mihaela Žapera glavom u 16. minuti nakon kornera Bočkaja i pogreške u procjeni leta lopte domaćeg vratara Olivera Zelenike.

Trener Osijeka zadovoljan trećom utakmicom u tjedan dana

"Odigrali smo jako dobru utakmicu protiv istog takvog protivnika koji je dosad primao jako malo golova. Ovdje u Varaždinu nikad nije lagano, mnogi će tu polomiti zube", kazao je nakon utakmice trener Osijeka Nenad Bjelica.

Njegovoj momčadi ovaj je dvoboj petog kola HNL-a došao u nezgodnom trenutku jer su u četvrtak poraženi u drugom pretkolu Europa lige od Basela (1:2). Ipak, Osječani su u malo osvježenom sastavu stigli do zaslužene pobjede.

"Čestitam kolegi Toplaku na svemu što radi, ali sretan što smo uspjeli slaviti bez obzira na to što nam je to bila treća utakmica u tjedan dana. Nismo dali Varaždinu da stvara izgledne šanse, imamo nekoliko igrača koji se tek uigravaju i jako sam zadovoljan", zaključio je Bjelica.

Pročitajte više