Bjelica vikao igračima da se sramote. Kapetan kluba objasnio što se dogodilo

Foto: EPA

UNION BERLIN Nenada Bjelice u nizu je od tri poraza i nalazi se na 14. mjestu Bundeslige. Bjeličin klub ima dva boda više od Mainza i Bochuma odnosno pet od Kölna, koji je pretposljednji. Darmstadt ima 17 bodova i gotovo je siguran putnik u drugu ligu. Union u nedjelju gostuje kod Borussije Mönchengladbach, a uoči te utakmice Bjelica je pokazao što misli o zalaganju svojih igrača na treningu.

Bjelica urlao na treningu

Bild piše da je hrvatski trener poludio na svoje igrače jer nisu ispunjavali njegove zahtjeve na treningu. "Ovo je sranje, ništa, nula. Sami sebe sramotimo. Ovo je ništa", vikao je hrvatski trener, a njegov kapetan Christopher Trimmel za Bild je pojasnio kako je cijela situacija izgledala:

"Bilo je nekoliko pravila u vježbi koje smo morali usvojiti. Jedna ekipa nije to skroz razumjela. Onda smo se previše izgubili i više nije bilo tečnosti u igri. Zato je vikao na nas." Bjelica čini sve kako bi razbudio svoju momčad, koja u posljednje četiri utakmice ne zna za pobjedu. U drugu ligu ispadaju posljednje dvije momčadi, a 16. će u razigravanje za ostanak protiv treće momčadi 2. Bundeslige.

Borba za ostanak

Union Berlin do kraja sezone ima još četiri utakmice. Bjeličin sastav igrat će nakon Gladbacha protiv Bochuma (doma), Kölna (u gostima) i Freiburga (doma), što znači da će imati dva direktna okršaja s klubovima koji se također bore za ostanak u Bundesligi.

Pročitajte više