Dinamo u Ligi prvaka

Bjelica: Vjerujem da prolazimo, dobro je da nismo izvukli Skandinavce

Foto: Marko Prpić/Pixsell

STIGLA je prva reakcija iz Dinama nakon ždrijeba drugog pretkola Lige prvaka, u kojem hrvatski prvak čeka boljega iz dvoboja između moldavskog Sheriffa iz Tiraspola i gruzijskog Saburtala.

"Sigurno da je ovo protivnik koji će nas poznavati, ako bude Sheriff, jer je tamo trener Zoran Zekić. Ne poznajem njihovu ekipu dovoljno, kao ni onu iz Tbilisija. Sad ćemo se fokusirati na analiziranje, možda je pozitivno to što nisu u prvenstvu. Dobro je da nismo dobili skandinavsku zemlju, one su boljoj formi. Vjerujem da će ove ekipe biti u procesu priprema i da ćemo mi biti bolji na kraju", rekao je trener Dinama Nenad Bjelica.

"Zekić je odličan trener, pokazao je vrijednost u Osijeku. Sigurno će biti u laganoj prednosti jer će imati bolje informacije o nama nego mi o njima. Uzvrat u Maksimiru će biti pred praznim tribinama, to nam otežava posao. No, vjerujem da ćemo biti dovoljno jaki da to uspijemo."

Termini utakmica drugog pretkola Lige prvaka su 23./24. srpnja i 30./31. srpnja, a Dinamo će u prvoj utakmici biti gost. Zagrebački klub bit će nositelj i u trećem pretkolu, za koje je ždrijeb 22. srpnja.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Pročitajte više