AC MILAN

Boban bijesan na gazdu Milana: Potez bez poštovanja i elegancije

Foto: EPA-EFE

SPORTSKI direktor Milana Zvonimir Boban kritizirao je nadređenog u klubu Ivana Gazidisa jer je iza njegovih i Maldinijevih leđa dogovarao dolazak novog trenera.

Naime, Milan je prije početka ove godine smijenio Marca Giampaola s mjesta trenera kako bi doveo Stefana Piolija, ali bi Talijan trebao biti samo kratkoročno rješenje dok se ne dogovori dolazak nekog većeg imena.

Boban u paru s Maldinijem, koji je također sportski direktor kluba, želi Talijana Massimiliana Allegrija, dugogodišnjeg trenera Juventusa, dok Gazidis hoće Nijemca Ralfa Rangnicka. Uz to, Gazidis bi Rangnicku dao ovlasti sportskog direktora, a već je razgovarao s Nijemcem bez znanja Bobana i Maldinija.

"Do prije nekoliko dana mislio sam da su priče o dvjema dušama unutar kluba neistina usprkos različitostima u kulturama, kao i razlici u strastvenosti oko kluba. Činjenica da pričamo o ovome svakako nije dobra. Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa sad kad momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam ni upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način, ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanova načina", oštro je rekao Boban za Gazzettu Dello Sport.

Pročitajte više