Bogdan: Modrić dokazuje da je najbolji nogometaš Prve HNL

SREĆKO BOGDAN, trener zaprešićkog Intera, najugodnijeg iznenađenja prošle sezone Prve HNL, je u razgovoru za Index.hr komentirao 1. kolo nove sezone, pri čemu je kazao da bivši igrač Intera, Luka Modrić, sjajnim igrama u Dinamu potvrđuje da je jedan od najboljih, ako ne i najbolji, igrač u Hrvatskoj.

Bogdan je u razgovoru za Index prvo komentirao subotnju utakmicu između Intera i Međimurja, koji su Zaprešićani dobili rezultatom 1:2.

"Nismo očekivali tri boda već u prvoj utakmici jer nas je Međimurje nedavno svladalo u prijateljskoj utakmici. No, zabili smo ta dva gola, možda smo imali i malo sreće, te uspjeli ubilježiti pobjedu, a to je najvažnije." - kazao je Bogdan, koji je u novu sezonu ušao s bitno oslabljenom momčadi.

Naime, put Maksimira otišla su tri ključna igrača Intera; playmaker Luka Modrić, vratar Marko Šarlija i branič Vedran Ćorluka, pa je tako Srećko Bogdan opet na mukama oko stvaranja nove momčadi.

"U onim trenucima kad smo stvarali pravu ekipu za uspjeh koji smo postigli prošle sezone, njih trojica su bili nositelji igre. No, sad tražimo zamjene za njih, vidjet ćemo koliko će ova ekipa biti u stanju ponoviti uspjeh iz prošle sezone." - kazao nam je trener Intera, kojeg u sljedeću subotu očekuje susret s Pulom.

"Bit će to jako teška utakmica, možda i teža nego ona protiv Međimurja. Puljani krasi borbenost i momčadski duh, protiv Rijeke su dobro koristili svoje prilike, a tako će vjerojatno igrati i u Zaprešiću. No, mi znamo da samo strpljivom igrom možemo napraviti dobar rezultat." - oprezan je Bogdan.

Pitali smo trenera Intera kako komentira furiozni početak sezone Hajduka i Dinama, a on nam je odgovorio: "Drago mi je da su i Dinamo i Hajduk krenuli s dobrim rezultatima, ipak su oni najozbiljniji kandidati za naslov prvaka, a mi manji klubovi ćemo pokušat napraviti pomutnju među velikima."

Za kraj smo Srećka Bogdana pitali kako komentira izvrsne igre koje je u utakmicama protiv Željezničara i Cibalije pružio mladi playmaker Dinama, Luka Modrić.

"To je samo potvrda onog što su sportski novinari zaključili prošle sezone, a to je da je Modrić najbolji igrač u našoj ligi, svakako jedan od najkvalitetnijih. I Ćorluka je u Interu igrao jako dobro, ja se nadam da će i u Dinamu pokazati da je kvalitetan igrač kao što je bio u Interu." - zaključio je Bogdan.

Pročitajte više