Bolton: Klasnić je preskup za nas

SITUACIJA s nastavkom karijere 30-godišnjeg hrvatskog nogometaša Ivana Klasnića, koji je još uvijek pod ugovorom s francuskim drugoligašem Nantesom, i dalje je iznimno zamršena.

Pišu o tome u lokalnom boltonskom glasilu The Bolton News navodeći da Klasnić, unatoč pisanju L'Equipea da će se to dogoditi, još uvijek nije raskinuo ugovor s Nantesom, koji mu i u sljedećim dvjema sezonama, navodi se, jamči oko 60.000 funti tjedno.

Premda se Nantes, i dalje u drugoligaškoj konkurenciji, pokušava riješiti najskupljih igrača predlaganjem raskida ugovora, u Boltonu znaju ili pretpostavljaju da to neće biti u interesu hrvatskog napadača. Željeli bi u premijerligašu ponovno angažirati hrvatskog napadača, ali...

"Prepustio sam to predsjedniku. Prošlu je sezonu kod nas Ivan odradio na posudbi, a i to nas je koštalo jako puno", izjavio je menadžer Boltona Owen Coyle.

"Ivan ima odličan ugovor u Nantesu u ovom trenutku. Bolton si ne može priuštiti niti približan. Svejedno, čekat ćemo još jer takve se situacije često znaju rasplesti iznenadno brzo."

Iako se prošle sezone u Premiershipu mučio s fizičkom pripremljenošću, Klasnić je skupio osam golova u samo 12 nastupa koje je igrao od prve minute. Coyle bi ga, kao prirodnog golgetera, volio imati u momčadi, posebice sljedeće sezone, jer očekuje da bi pravi strijelac mogao zabiti puno više na ubačaje Bugarina Martina Petrova, koji je stigao u momčad kao ovoljetno pojačanje.

"Da je samo do nogometa i biranja nogometaša koje bih rado vidio u svojoj momčadi, uzeo bih Klasnića iste sekunde. Ivan je dobar igrač, dobar momak i zabijat će golove gdje god bude igrao", konstatirao je na kraju Coyle.

Pročitajte više