Brazilska zvijezda: Conte je dva sata urlao na mene pred suigračima

Foto: EPA

BRAZILAC Richarlison (26) stigao je iz Evertona u Tottenham u srpnju 2022. za 58 milijuna eura. Tadašnji menadžer Tottenhama Antonio Conte imao je velika očekivanja od napadača, no Richarlison je u 35 nastupa za Spurse zabio tri gola te četiri puta asistirao. Conte je, pak, u ožujku napustio klub. Tottenham je sezonu okončao na osmom mjestu Premier lige.

Richarlison je za ESPN govorio o tome kako je bilo surađivati s Conteom. Brazilac je u osmini finala Lige prvaka dobio 20 minuta da zaigra na San Siru, a nakon utakmice je rekao: "Da vidimo što će Conte reći sutra... Ovdje nitko nije budala, ja sam profesionalac, treniram svaki dan i želim igrati. Ova sezona je bila sjebana. Nemam minutažu, ali kad uđem na teren, dajem sve od sebe."

Danas Brazilac tvrdi da je ta izjava bila pogrešna, a Conte ga je nakon svega nazvao sebičnim: "Nisam trebao to napraviti i reći da zaslužujem više igrati. Kasnije sam se ispričao i rekao mu da me kazni. Pokazao je svima da je on glavni. To je njegov način da se nosi s tim. Skoro je dva sata urlao na mene pred suigračima."

Pročitajte više