HNL

Burić: Bilo bi mi draže da smo zabili iz naših akcija nego ovako

Screenshot: Hajduk.hr

NOGOMETAŠI Hajduka pobijedili su u 13. kolu Prve HNL Slaven Belupo s 2:0 i s 27 osvojenih bodova ponovno su došli na prvo mjesto ispred Dinama koji ima 25, ali i dvije utakmice manje.

Rezultati by SofaScore

Pobjedu nad Slavenom komentirao je trener Hajduka Damir Burić.

"Mi dosad nismo odigrali nijednu utakmicu u kojoj je sve bilo sjajno, a tako je bilo i danas. Možemo reći da smo u prvom poluvremenu imali puno dobrih prilika, ali u drugom poluvremenu smo ostali u svlačionici. U samo dvije minute Slaven je mogao zabiti, opasno smo živjeli", rekao je Burić pa dodao:

"Upozoravao sam da je protivnik dobar, to je osjetila Rijeka, ali mi smo pod pritiskom došli do zaslužene pobjede". 

Bizaran gol

Komentirao je Burić i bizaran gol koji je Hajduk zabio za 2:0. 

"Vidjeli ste situaciju kod gola, namjestili smo im gol, poklonili, a onda smo zapravo mi zabili. Meni bi bilo draže da smo zabili iz naših situacija u kojima nam je nedostajala završnica nego ovako."

Slijede dvije utakmice protiv Gorice.

"Sve u svemu, idemo gore muški i hrabro odigrati utakmicu. Moramo se dobro organizirati za srijedu i subotu. Sad nam je prioritet utakmica u srijedu. Gorica je neugodan protivnik i momčad je duže vrijeme zajedno s određenim automatizmima u igri. Čeka nas teška utakmica, ali mi ćemo biti spremni."

Pobjedu su poklonili Torcidi za rođendan i vratili se na prvo mjesto.

"Ostvarili smo ono što smo željeli, a to je pokloniti Torcidi najbolji mogući poklon. Kompliment momčadi i stožeru jer stvarno dišemo zajedno, volio bih da nas ovakvo zajedništvo vodi i kroz sljedeće utakmice."

Pročitajte više