HNL

Burić: Moji igrači su pod pritiskom želje za prvim mjestom

Foto: PIXSELL

U SKLOPU 11. kola HNL-a Hajduk je s 2:0 pobijedio Varaždin golovima Jaira i Nejašmića i zadržao se na prvom mjestu s bodom više od drugog Dinama koji ima utakmicu manje.

Nakon dvoboja pred osam tisuća gledatelja na Poljudu trener Hajduka Damir Burić iznio je svoje dojmove.

"Danas smo vidjeli momčad koja je htjela, željela i realizirala pobjedu doma. Nije to tako lako kako je na terenu za nekoga djelovalo. Varaždin je jedna neugodna i dobra momčad. Momci su danas obranu i napad realizirali dobro i mogli smo vidjeti puno šansi kroz igru, dominaciju, kreaciju. Možemo kazati da je šteta što realizacija nije bila na nivou. Ta nit nam se vuče kroz puno utakmica i tako bismo mogli privesti utakmicu kraju puno prije i mirnije. Momci su pod pritiskom želje za prvim mjestom. Sve u svemu, možemo kazati: 'Bravo momci, zaslužili ste pobjedu i idemo sad još više raditi'", rekao je Burić pa nastavio:

"Najvažnije je da svoje stvari pravilno analizirate. Jako smo kritični prema sebi, ali isto moramo znati jesu li kritike zlonamjerne ili dobronamjerne. Netko može i poslije današnje utakmice izmisliti nešto i kazati 'nije bilo igre'. Mi imamo neke druge pokazatelje. Protiv Intera smo imali mnoštvo prilika i pet igrača u momčadi kola, a bilo je kritika da smo bili loši. Sad mi moramo držati ovaj nivo i kvalitetu igre, ako se šanse stvaraju, postoji kreacija i ideja. Još jednom čestitka momcima."

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više