HNL

Burić nakon četiri godine može Hajduk vratiti na prvo mjesto HNL-a

Foto: PIXSELL

NAKON ispadanja u prvom pretkolu Europa lige od amatera s Malte, Hajduk se fokusirao na HNL.

Bijelima je u prvenstvu dosta dobro krenulo, jedina su momčad koja nije primila gol u prva tri kola (8:0). Hajduk je trenutno drugi s maksimalnih devet bodova, Rijeka je treća s istim brojem bodova, ali s lošijom gol-razlikom, a Dinamo je prvi s deset bodova i utakmicom više od Hajduka i Rijeke.

Hajduk sutra gostuje u Koprivnici kod Slaven Belupa koji još nije osvojio bod u novoj sezoni, a Damir Burić može vratiti Hajduk na prvo mjesto nakon 24. listopada 2015. godine kad je Hajduk kod kuće pobijedio Lokomotivu, a na klupi je bio baš Burić koji se nedavno ponovno vratio nakon smjene Oreščanina.

Naravno, da Hajduk napokon dođe na prvo mjesto, treba se poklopiti i rezultat Rijeke koja igra protiv Gorice. Hajduk mora slaviti, a odgovarao bi mu remi, poraz ili minimalna pobjeda Rijeke.

"Mi smo Hajduk i želimo pokazati da smo dominantni, kao što smo bili u Varaždinu i protiv Lokomotive. Nema nikakvih promjena, zadaci i cilj su isti. Nema ni milimetra nazad, naš put će biti i jest isti. Na svakoj utakmici izvući maksimum. Cilj je pobjeda. Možete prepisati taj naslov za svaku utakmicu", rekao je Burić u najavi sutrašnje utakmice.

Hajduk sutra protiv Slavena igra od 18 sati, a Rijeka u Gorici u 20:00.

 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više