"Capello s komunističkim metodama može Englesku odvesti jedino u propast!"

"CAPELLO igračima govori da moraju jesti točno u 8.15 ujutro, a ne između 8 i 9. To je totalna idiotarija", kaže veznjak bjeloruske reprezentacije Alexander Hleb.

Hleb neće biti spreman za utakmicu s Engleskom sljedeće srijede zbog ozljede gležnja te će njegovi suigrači morati bez njega pokušati nešto napraviti protiv favoriziranog protivnika.

Vezni igrač Barcelone ne vidi Englesku kao pobjednika u našoj kvalifikacijskoj skupini. Naprotiv, smatra da je momčadski duh u Gordom Albionu loš te da Capellov pristup treninzima i vođenju momčadi nije dobar.

"Smatram da je sve krivo u engleskoj reprezentaciji. Ništa se ne može postići zabranama i ograničenjima", rekao je Hleb referirajući se na tvrdolinijaško vođenje momčadi koje je glavna odlika rada Fabija Capella.

"Igrači dolaze igrati za nacionalnu selekciju među ostalim i zbog zabave. Najvažnija je atmosfera u momčadi. No, čini se da je kod Engleza na snazi neka vrsta komunizma sa svim tim zabranama u svezi ovoga ili onoga, to ne može dovesti do dobrog rezultata. Naprimjer, Capello kaže svojim igračima da doručak nije od 8 do 9 već točno u 8.15. To je totalna idiotarija!", zaključio je Alexander Hleb.

Bjelorusi će, bez Hleba, imati priliku reći Englezima što misle o njima i na samom terenu, kada se sljedeće srijede sastanu u Minsku.

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više