Peter "neboder": Vidjevši kako reprezentacija funkcionira bez mene, pomislio sam to je kraj!

Peter "neboder": Vidjevši kako reprezentacija funkcionira bez mene, pomislio sam to je kraj!

PORTSMOUTHOV "neboder" Peter Crouch priznao je da se nakon Capellove rapsodije na Maksimiru ozbiljno zabrinuo za svoju reprezentativnu karijeru. Talijan je, naime, izostavio visokog napadača koji je ogled popratio samo na malim ekranima, a vidjevši kako momčad dobro funkcionira bez njega pomislio je da je to njegov konačni kraj.

Kada sam bio izostavljen upitao sam se što to radim krivo. Bilo je zaista frustrirajuće. Nije mi bilo ugodno utakmicu reprezentacije promatrati samo na malim ekranima. Odigrali su fantastično i u tom sam trenutku razmišljao što ću im uopće."

No, serija dobrih igara u redovima Mornara natjerala je Capella da ponovno posegne za Crouchom, a napadač je većinu zasluga prepustio svom treneru Harryju Redknappu koji ga je tješio u teškim trenucima.

"Znao sam da će Harry izvući najbolje što mogu ponuditi. Podignuo mi je samopouzdanje i svaki dan mi govori da mogu biti jedan od najboljih na svijetu. Vrlo je iskren i ako si smeće od igrača, on će ti to i reći u lice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je u kadru, vrlo je izgledno da Crouch neće startati protiv Kazahstana, a vjerojatno niti protiv Bjelorusije.

"Svi napadači su sada u formi, a na treneru je da odabere udarni tandem. Osobno mislim da igram dobar nogomet i da sam zaslužio poziv. Nastojat ću da se tako i nastavi", zaključio je Crouch.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara