Dušan Vlahović

Capello usporedio Vlahovića i Lukakua

Foto: EPA

VILLARREAL i Juventus odigrali su prvi međusobni susret nokaut-faze Lige prvaka. Rezultat nakon 90 minuta igre bio je 1:1. Strijelac vodećeg pogotka bio je Dušan Vlahović, koji je zabio već u prvoj minuti, što je bio i jedini pogodak u prvome dijelu. Villarreal je došao do izjednačenja u 66. minuti, kada je zabio Parejo. 

Utakmica je bila posebno zanimljiva zbog debija velikog pojačanja Juventusa Dušana Vlahovića. A bolji uvod nije mogao imati s obzirom na to da je zabio nakon svega 33 sekunde u igri. Krasno je primio dugu loptu, smirio ju je i iz vrlo teške situacije pogodio suprotni kut.

"Vlahović nije snažan kao Lukaku, ali je tehnički bolji"

U studiju Sky Sportsa utakmicu je komentirao proslavljeni talijanski trener Fabio Capello. Vlahovića je usporedio s Lukakuom, koji je prošle sezone bio najbolji igrač talijanske lige. Capello je naglasio da Lukaku nije shvatio kolika je razlika između talijanske i engleske lige te da u Chelseaju nema jednako prostora kao u Interu.

"Vlahović ima sve da bi bio vrhunski napadač. Nema Lukakuovu fizičku snagu, ali je tehnički puno bolji igrač od njega", rekao je Capello. Lukaku je, inače, cijeli susret Chelseaja i Lillea odsjedio na klupi

Pročitajte više