Capellu prekipjelo s Dirty Harryjem: Redknapp stvara previše problema!

PREMA navodima britanskog The Suna, engleski izbornik Fabio Capello je razočaran i ljut na menadžera Spursa Harryja Redknappa. Talijana je razljutila reakcija zbog pozivanja Ledleyja Kinga koji već duže vrijeme muku muči s ozljedom koljena.

Redknapp je u strahu da njegov 18-godišnji branič ne pogorša ozljedu tražio da se King pod hitno vrati u Tottenhamov trening kamp.

"Mislim da je prava odluka vratiti ga natrag kako bi mu Tottenhamovi doktori mogli pomoći", rekao je navodno Redknapp dodavši:

"On nema problema tijekom tjedna, no utakmice ga unište. Problem bi bio da zaigra u sljedeću srijedu protiv Ukrajine. Ja njemu želim samo što si on sam želi, a to je da bude spreman za ligašku utakmicu. Reprezentativna obveza bi sada bila previše."

Capello na cijelu situaciju gleda s drugog kuta, onog koji njemu više paše. Redknappova intervencija mu nije najbolje sjela.

"Fabiju je dosta Harryja i ne planira više razgovarati s njim. Redknapp stvara previše problema. Capello će nastaviti birati igrače kako mu  odgovara", riječi su jednog od Capellovih najbližih suradnika.

M.P.
Foto: AFP

Pročitajte više