CARDIFF SE VRATIO U PREMIERLIGU Malezijski milijarder na rukama navijača

Screenshot (Youtube)

NOGOMETAŠI Cardiff Cityja izborili su igranje u prvoj engleskoj ligi sljedeće sezone nakon što su završili na drugom mjestu ljestvice druge lige ove sezone.
 
Cardiff je u posljednjem, 46. kolu, u nedjelju odigrao samo 0:0 na svom terenu protiv Readinga, no Fulham, koji je uoči posljednjih 90 minuta zaostajao samo bod za Cardiffom, nije uspio iskoristiti taj kiks jer je izgubio 1:3 na gostovanju kod Birmingham Cityja, koji se tom pobjedom spasio od ispadanja u treću ligu.
 
Na kraju je Cardiff, čiji je vlasnik malezijski milijarder Vincent Tan, zauzeo drugo mjesto s 90 bodova, dok je Fulham ostao treći s 88.
 

 
Izravni plasman u Premier ligu već je osigurao Wolverhampton Wanderers, koji je osvojio naslov u drugoj ligi s 99 bodova.
 
Uz Fulham, u kvalifikacijama za ulazak u Premier ligu igrat će još četvrta Aston Villa, peti Middlesbrough i šesti Derby County. Parovi prvog kruga kvalifikacija su Fulham - Derby i Aston Villa - Middlesbrough, a pobjednici će igrati finalni dvoboj za ulazak u društvo najboljih.
 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više