liga prvaka

Carragher: Liverpool igra samoubilački. Neugodno je koliko je loš

Foto: Profimedia

LIVERPOOL je sinoć u 1. kolu Lige prvaka doživio težak poraz u Napulju od Napolija 4:1 i tako nastavio krizu u kojoj se nalazi ove sezone. Napoli je već na poluvremenu vodio 3:0, promašio je penal, poništen mu je jedan gol i imao je još jednu veliku priliku.

Kloppova momčad je odmah na startu drugog poluvremena primila i četvrti gol i do kraja susreta je tek Luis Diaz uspio ublažiti poraz koji je Liverpoolu bio već treći u novoj sezoni. Bivši Liverpoolov igrač Jamie Carragher je nakon utakmice oštro kritizirao Kloppove igrače.

"Liverpoolov problem nije ova utakmica, nju možemo zaboraviti. Najveći problem je činjenica da bi se ovo moglo nastaviti cijelu sezonu i da je ovo kraj jedne ere. Liverpool je grozno odradio prijelazni rok, a ova momčad izgleda istrošeno, što je i logično s obzirom na to kakav nogomet je igrala zadnjih pet ili šest sezona", rekao je Carragher i nastavio:

"Neugodno je bilo gledati kako je izgledala Liverpoolova obrana, zaista jest. Izgledaju kao djeca. Sav uspjeh ova momčad je ostvarila visokim presingom pod kojim protivnik nije imao ni vremena ni mogućnosti nešto odigrati. To se sad mijenja. Liverpool se sve češće mora braniti, a ostaje visoko i onda ga se lako izigra. Imat će puno problema ove sezone jer trenutačno igra samoubilački."

 

Pročitajte više