Carson zamjenjuje Robinsona protiv Hrvatske?

SCOTT CARSON mogao bi dobiti prednost pred Paulom Robinsonom u sutrašnjoj utakmici protiv Hrvatske, sudeći po tekstu u Telegraphu.

Steve McClaren razmišlja o Scottu Carsonu u prvih 11 protiv Hrvatske nakon što Paul Robinson''nije impresionirao'' na jučerašnjem zatvorenom treningu, piše Telegraph.

"Davanje prilike Carsonu prvi puta u početnoj momčadi u jednoj natjecateljskoj utakmici bilo je McClarenovo kockanje, ali, ukoliko bi i dalje vjerovao Robinsonu, nakon svih pogrešaka koje je počinio u dresu reprezentacije, posebno u Moskvi protiv Rusije, i to bi bio rizik",  zaključuje novinar Tekegrapha.

Independent i Times navode kako je Robinson ''zaprepastio suigrače nevjerojatnim nizom pogrešaka na treningu''. Konačnu odluku o prvom vrataru McClaren će donijeti danas.

McClaren je dio jučerašnjeg treninga proveo ukazujući na sve opasnosti utakmice protiv Hrvatske. Izvrsna momčad Slavena Bilića već se kvalificirala na Euro, ali će neki igrači, poput Dinamovog Luke Modrića, pod svjetlima reflektora Wembleya imati priliku pokazati svu raskoš svog talenta zainteresiranim engleskim klubovima za njegove usluge",  upozorava Telegraph, i donosi izjavu Petera Croucha.

"Mnogi hrvatski igrači ne igraju u najjačim europskim ligama. Neki i igraju, ali će se svaki od njih nastojati iskazati pred potencijalnim kupcima. "

Centarfor Liverpoola je, također, potvrdio vjeru svih igrača u Stevea McClarena:

"Svi uživamo radeći s McClarenom. Njegovo vođenje treninga je fantastično, i svi igrači stoje iza njega. Doveo nas je u priliku da se kvalificiramo na Europsko prvenstvo. Ukoliko to učinimo, uvjereni smo da na završnom turniru možemo napraviti velike stvari. Svakako posjedujemo kvalitetu i za osvajanje Eura",  rekao je Crouch.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više