Serie A

Cassano: Imam drhtavicu od Interovog nogometa. Kao igrač bih tražio da otpuste Contea

Foto: EPA

BIVŠI reprezentativac Italije Antonio Cassano oštro je kritizirao Antonija Contea koji je na pragu osvajanja Serie A s Interom.

Conteova momčad ima utakmicu manje i osam bodova više od gradskog rivala Milana, a do kraja prvenstva odigrat će još devet utakmica.

"To je zastrašujuće"

Ipak, Cassano nema riječi hvale za rad talijanskog stručnjaka na klupi prvoplasirane momčadi prvenstva.

"Inter će osvojiti ligu jer jedino je može izgubiti ako je baci kroz prozor, ali ovo teškog srca moram reći. Oni igraju loš nogomet! Govori se o tome da žele dovesti nove igrače, tko bi to mogao biti? Conte ne voli prave prvake. Ajax je igrao s tri igrača u obrani pod Louisom van Gaalom, ali Conte igra u formaciji 5-3-2 i svi su iza lopte, čekaju da obrane svoj gol. Parkiraj autobus i ne možeš proći. Imam drhtavicu od takvog nogometa, to je zastrašujuće. Da sam imao takvog trenera, otišao bih do predsjednika i tražio bih da mu uruči otkaz", kazao je Cassano.

Cassano je tijekom igračke karijere, među ostalim, igrao za Romu, Real Madrid, Inter i Milan, a za reprezentaciju Italije odigrao je 39 utakmica i postigao 10 golova.

Conte je prije Intera trenirao Arezzo, Bari, Atalantu, Sienu, Juventus, reprezentaciju Italije i Chelsea. Tri puta je bio prvak Italije i jednom Engleske.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više