Cassano: Nula s Paragvajem? Ne znam, nisam gledao

NAPADAČ Sampdorije Antonio Cassano i dalje ne može oprostiti izborniku talijanske nogometne reprezentacije Marcellu Lippiju što ga nije uvrstio na popis za Svjetsko prvenstvo.

Azzurri su na jugu Afrike u obranu naslova svjetskog prvaka, koji je Lippi osvojio prije četiri godine na Mundijalu u Njemačkoj, zakoračili odigravši 1:1 protiv Paragvaja u prvom nastupu.

"Utakmica protiv Paragvaja? Ne znam, nisam gledao, imao sam drugog posla", izjavio je za talijanski Sky Sport.

No, iako čak nije niti gledao utakmicu, odlučio je još jednom s javnošću podijeliti svoje stavove vezane uz reprezentaciju.

"Smatram da su Francesco Totti i Alessandro Del Piero trebali biti u selekciji. Nadam se da će Italija igrati dobro i pobjeđivati, ako je moguće i opet osvojiti Mundijal. Njihov sam navijač i želim im svako dobro, ali zbog momčadi, a ne zbog Lippija. On me nije pozvao u vrstu, ali što ja tu mogu?", pitao se Cassano, koji je odigrao jako dobru sezonu u Sampdoriji.

Nakon prvenstva Lippi napušta svoju funkciju...

"Nadam se da će otići pobjednički, ali, opet kažem, ne zbog njega. Ne znam što sam mu napravio da me ovako ignorira. Možda mu se ne sviđa moja osobnost."

Lippija će naslijediti Cesare Prandelli.

"Dobro je radio u Fiorentini, nadam se da će dobro voditi i reprezentaciju. Isto tako se nadam da će koji put baciti oko i na mene, jer aktualni se izbornik u dvije godine nije udostojio doći u Genovu", zaključio je Cassano.

Pročitajte više