SVJETSKO RUKOMETNO PRVENSTVO

Červar otpisao Jaganjca! Hrvatska s debitantom u drugi krug

Foto: GJurica Galoic / Pixsell

Sve o Svjetskom prvenstvu pratite na Indexovoj temi klikom OVDJE.

HRVATSKA se sprema za drugu fazu Svjetskog rukometnog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj. Momčad Line Červara, koja je prenijela maksimalna četiri boda, igrat će protiv Brazila (nedjelja, 18 sati), Njemačke (ponedjeljak, 20:30 sati) i Francuske (srijeda, 18 sati) u borbi za plasman u polufinale. 

Uoči dolaska u Köln, hrvatski izbornik Lino Červar uputio je poziv Kristianu Bećiriju da se pridruži ostatku momčadi na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj.

Također, Halilu Jaganjcu omogućeno je da se priključi pripremama Nexea pa je mladi Riječanin iz Münchena krenuo za Zagreb, dok je Bećiri već stigao na prvi trening naše reprezentacije u Lanxess Areni.

"Prihvatio sam odluku izbornika kao nešto što je najnormalnije. Sretan sam što sam prošao pripreme, bio član ove momčadi. Vraćam se klupskim obvezama", rekao je Jaganjac za Sportklub.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Svjetsko rukometno prvenstvo, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: sp rukomet 2019.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više