Chiellini: Nismo podbacili protiv Rome, važno je da smo opet prvi

JUVENTUSOV branič Giorgio Chiellini, strijelac izjednačujućeg gola za konačnih 1:1 na Olimpicu protiv Rome, smatra kako je njegova momčad zaradila jedan, a ne izgubila dva boda.

Iako je Roma zbog ozljeda i suspenzija igrala u bitno oslabljenom sastavu, pružila je odličan otpor jedinoj neporaženoj momčadi u Seriji A. Domaćini su poveli u 5. minuti golom De Rossija, a Chiellini je poentirao glavom u 61. za 1:1. Nedugo potom kapetan domaćih Francesco Totti nije uspio s bijele točke zabiti za novu prednost, a možda i pobjedu Rome...

"Uzevši u obzir kako se utakmica odvijala, možemo govoriti o tome da smo osvojili važan bod. Pokazali smo da se možemo vratiti kada smo u rezultatskom minusu. Roma nam je zadavala previše problema s kontra-napadima. Ipak, ovo je za nas bila pozitivna utakmica jer smo se opet probili na prvo mjesto na ljestvici", rekao je Chiellini.

Osvrnuo se i na Romine probleme sa sastavljanjem momčadi...

"Pogledajte malo sastav Rome, pa ćete vidjeti na de na igralištu našao samo jedan igrač iz mlade momčadi, Federico Viviani. Unatoč svim izostancima, Roma ima velike igrače među onima koji su nastupili. Naravno, mi smo u Rim došli po pobjedu i nastojali smo ostvariti taj cilj do posljednjeg sučevog zvižduka. Nismo uspjeli, ali mislim da svejedno ne možemo govoriti o nikakvom podbačaju", zaključio je Chiellini.

Pročitajte više