Cico: Imam sve kvalitete za mjesto predsjednika HNS-a

BIVŠI hrvatski izbornik Zlatko Kranjčar jako dobro zna u kakvoj se situaciji nalazi predsjednik HNS-a Vlatko Marković. Kada je svojedobno odbio preuzeti odgovornost za posrtaj na njemačkom SP-u, presidenteova giljotina ponovo je proradila. Danas narod traži Markovićevu glavu, a mnogi oponenti pikiraju na njegovu fotelju. Među njima je i Cico Kranjčar, koji je tijekom vlastitog talk-showa na zagrebačkoj Radio Ciboni kazao:

"Imam aspiracije i želje, ali isto tako smatram da ne treba vršiti preveliki pritisak na na našeg predsjednika. Na njemu, ali i na ljudima iz mađarskog saveza je da objasne javnosti gdje se pogriješilo. Siguran sam je da Savez napravio sve u pripremi za kandidaturu, ali što se dogodilo zadnjih 24 sata u Cardiffu, kada smo shvatili da naša kandidatura ipak nije bila favorizirana koliko smo bili uvjeravani, to zaista ne mogu reći. Nekog posebnog komentara nemam, nula bodova je komentar sam za sebe. I taj komentar traži određenu analizu i kritiku."

Cico nije službeno istaknuo kandidaturu za mjesto predsjednika, koji će prema najnovijim informacijama u fotelji Rusanove sigurno ostati do kraja kvalifikacijskog ciklusa za EP 2008., ali je podvukao da zadovoljava sve uvjete, ukoliko do smjene ipak dođe.

"U slučaju određenih kontri, tenzija ili čak smjene predsjednika, smatram da posjedujem sve kvalitete i sposonosti za preuzimanje te uloge. Ali isto tako, posjeduje ih i Zvone Boban." - kazao je Cico, dodajući kako mu za eventulanu kandidaturu ne trebaju nikakvi lobisti već bi trebali biti dovoljni rezultati koje je uknjižio.

D.R.
Foto: D.P.

Pročitajte više