Cityjeva pobjeda 9:0 donijela sretniku 67.400 kuna. Igrao je samo jedan par

Foto: EPA-EFE

MANCHESTER CITY je u srijedu navečer u prvoj polufinalnoj utakmici polufinala Liga kupa pregazio trećeligaš Burton 9:0.

Već nakon 30. minute sve je bilo riješeno. De Bruyne je u 5. minuti zabio za 1:0, a drugi gol za City zabio je Gabriel Jesus. Već do poluvremena bilo je 4:0. Iako je Guardiolina momčad igrala u kombiniranom sastavu, simpatični Burton nije imao nikakve šanse i na kraju priče je dobro i prošao jer su domaćini imali 28 udaraca na gol i 14 u okvir.

Koeficijent na pobjedu engleskog prvaka u kladionicama je bio tek 1,05, ali dok je City neumorno trpao mrežu gostiju Cityjev navijač Phil Thompson je utakmicu gledao na iglama. U kladionici SkyBet uplatio je 21,80 funti na točan rezultat 9:0, ali je tome dodao i Kevina De Bruynea kao strijelca prvog gola.

Kad je Kyle Walker u 70. minuti zabio za 8:0, sestra njegove djevojke objavila je tvit s porukom "Ono kad dečko tvoje sestre uplati ovaj listić i treba mu još samo JEDAN gol" uz screenshot listića.

Riyad Mahrez je u 83. minuti postavio konačnih 9:0 i uslijedilo je sedam minuta drame u kojoj više nije smio pasti nijedan gol, ali na Philovu sreću rezultat se do kraja nije mijenjao. Sretni dobitnik je nakon utakmice zahvalio prvom i zadnjem strijelcu. Njihovi golovi donijeli su mu 8196 funti, što je oko 67.400 kuna.

 

Pročitajte više