LIGA PRVAKA

Conte: Barcelona nije sretna što će igrati protiv nas

Foto: EPA-EFE

MILANSKI Inter će sutra od 18:55 kod kuće dočekati prašku Slaviju na otvaranju nove sezone Lige prvaka, ali trener Talijana Antonio Conte u najavi utakmice više je pričao o Barceloni nego o češkim autsajderima.

Ovo je druga sezona zaredom da će Barcelona i Inter dijeliti istu skupinu najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja na svijetu. Katalonci su kod kuće slavili s 2:0 prošle sezone, ali Inter je izvukao bod u Milanu odigravši 1:1.

"Želimo učiniti svoje navijače ponosnima igrajući uzbudljiv nogomet. Teško je uvijek odrediti ciljeve, tako da ćemo to učiniti tijekom sezone. Najvažnije je dati 110% kako ne bismo žalili za propuštenim. Znam kako je teško osvojiti Ligu prvaka i koliko boli izgubiti veliko finale. Radi se o natjecanju u kojem jedan sretni udarac može sve promijeniti", kaže Conte pa nastavlja o Barceloni:

"Bit će fascinantno igrati protiv Barcelone. Takva utakmica će nas natjerati na igranje najboljeg nogometa. Vjerujem da Barcelona neće biti sretna igrati protiv nas. Utakmice protiv velikih ekipa će nam najbolje pokazati gdje se nalazimo u ovom trenutku."

Pročitajte više