LIGA PRVAKA

Conte nakon jedva izvučenog boda protiv Slavije: "Ja sam kriv"

Foto: EPA-EFE

VJEROJATNO najveće iznenađenje prvog dana nove sezone Lige prvaka napravila je češka Slavia Prag koja je na gostovanju kod Intera uzela bod talijanskom gigantu odigravši 1:1.

>>> INTER - SLAVIA 1:1 Inter se izvukao u sudačkoj nadoknadi

Nisu se Česi došli na San Siro braniti, nego su se nadigravali protiv puno skupljeg protivnika i to im se na kraju gotovo isplatilo. Poveli su sredinom drugog poluvremena, ali Inter se izvukao u sudačkoj nadoknadi.

Antonio Conte, od ove sezone novi trener Intera, rekao je da to nije bio način na koji želi da njegova momčad igra.

"Slavia je igrala na vrlo europski način, agresivno i s intenzitetom. Nismo dobro pronalazili rješenja. U prijašnjim utakmicama ove sezone igrali smo protiv ekipa koje su se branile, a Slavia nas je napala. Igrali smo loše i nisam zadovoljan", rekao je Conte pa nastavio:

"Ja sam kriv"

"Moram preuzeti odgovornost jer očito nisam dobio efekt kakav sam htio izborom prve momčadi i objašnjenjem kakva nas utakmica očekuje. Mogli smo igrati puno bolje, ovo nije nogomet kakav vježbamo na treninzima. Slavia nas je pobijedila u svakom segmentu igre, nismo pokazali ništa. Svi misle, jer sam došao ovdje, da će se ružno pače pretvoriti u labuda. Imamo puno posla, moramo se poboljšati jer ovo nije naš nogomet. Krivite mene za ovaj rezultat jer sve počinje sa mnom."

Stoper Intera Milan Škriniar nazvao je izvedbu svoje ekipe neprihvatljivom. 

"Igrali smo protiv fizički dobre ekipe, ali da smo ušli na način na koji smo završili mislim da bi ovo bila puno drugačija utakmica. Nismo bili koncentrirani i zaspali smo. Prva utakmica je uvijek najvažnija, ali imamo ih još pet do kraja natjecanja i moramo uložiti puno više truda. Ovo nije bilo dovoljno.

Nismo uspijevali stvarati šanse. Ne znam u čemu je bio problem, ali moramo analizirati ovaj meč i otkriti gdje smo griješili jer je neprihvatljivo ovako otvoriti Ligu prvaka."

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više