Conte: Odigrali smo skoro savršenu utakmicu, ali Messi...

Foto: Getty Images/Guliver Image

IAKO JE odigrao fantastičnu utakmicu i pogodio dvije stative, Chelsea je sinoć u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka odigrao 1:1 protiv Barcelone. Momčad Antonija Contea povela je golom Williana u 62. minuti, da bi Lionel Messi 13 minuta kasnije izjednačio.

"Odigrali smo gotovo savršenu utakmicu, ali moramo biti realistični i shvatiti da smo igrali protiv Barcelone. Napravili smo sve što smo se dogovorili. Nadigravanje s Barcelonom je samoubojstvo. Ako ćeš tako igrati protiv Barcelone nećeš izgubiti 1:0 ili 2:0, nego ćeš primiti četiri, pet golova. Moraš igrati inteligentno kao što smo mi igrali, ali problem je što će Barca kazniti svaku i najmanju pogrešku. Kad daš Messiju onakvu priliku, nemaš šanse", rekao je Conte i odbio okriviti Christensena za očajno dodavanje koje je kumovalo golu:

"Bio je jedan od naših najboljih igrača, fantastično je igrao. Kad imaš 21, 22 godine i igraš na takvom nivou na toj poziciji, to je za svaku pohvalu. Ali svi su bili sjajni. Vjerujem da možemo napraviti senzaciju na Nou Campu."

 

Pročitajte više