Ćorluka: Sreća što nismo kažnjeni za tolike propuštene prilike

"Mislim da je ovo važna pobjeda za Dinamo, pa i zbog našeg europskog puta. Prvenstvo i Kup potiču nas da radimo što je moguće bolje i da se domognemo konačnog cilja. Pobjeda 1:0 je zadovoljavajuća. Istina, mogla je biti i veća razlika, ali ionako se samo pobjeda piše. U svlačionici smo upravo razgovarali o tome kako bi bilo dobro pobijediti  i u uzvratu na Poljudu. Čvrsto se nadamo tome. Nikada još nisam igrao u Splitu, tako da ne znam što me čeka, ali sigurno je da će atmosfera biti užarena". - izjavio je Gordon Scihildefeld.

"Hajduk mi ne izgleda toliko loše, ali Dinamo je bolji. Večeras smo ih nadigrali, imali smo više šansi, ali nažalost nismo ih uspjeli sve iskoristiti. Jedna je na kraju ipak bila dovoljna", bio je darežljiv prema Bilima popularni Šifa.

"Mogu reći da nisam zadovoljan rezultatom, moglo je završiti s puno većom razlikom u našu korist. Imali smo jako puno prilika koje nismo iskoristili, ali 1:0 je rezultat koji je definitivno pozitivan. Nadam se da će biti dosta za uzvrat, vidjet  ćemo još. U potpunosti smo ih nadigrali, to je sve što mogu reći o njihovoj igri", možda najrealiniju sliku o odnosu snaga na terenuje dao je Luka Modrić.

"Bili smo puno bolji od Hajduka i stoga me ovaj rezultat 1:0 ne zadovoljava. Mogli smo pobijediti s mnogo većom razlikom, sreća je što na  kraju nismo kažnjeni za propuštene šanse. No, barem smo još jednom dokazali da smo bolja momčad i suguran sam da ćemo to pokazati i u Splitu. Zadovoljan sam što smo tri dana nakon Osijeka prikazali jedan drugi pristup i odigrali dobru partiju. Hajduk uvijek igra koliko mu mi dopustimo. Minimalna prednost može biti varljiva uoči uzvrata, drži nas budnima." - nije se dao uspavati na lovorikama Vedran Ćorluka.

Foto: MAPE.hr

Pročitajte više