DANIEL CORMIER

Cormier se umirovio pa poručio: Nisam htio Miočiću oduzeti njegovu večer

Foto: Getty Images/Gulilver Image

DANIEL Cormier se i službeno umirovio te se više neće boriti. Objavio je to u ESPN-ovoj emisiji koju vodi Ariel Helwani. 

"Rekao sam da želim samo borbe za titulu, a jasno mi je da to neću dobiti nakon poraza. Izgubio sam dvije borbe zaredom i shvatio da je kraj, nikad mi se prije to nije dogodilo", rekao je Cormier pa dodao: "Borio sam se sa svjetskim prvakom i izgubio 3:2 u rundama. I dalje vjerujem da mogu pobijediti Miočića, ali svakim danom mi šanse slabe, već mi je 41 godina."

Obično se borci simbolično umirove tako što nakon posljednje borbe ostave rukavice u ringu  prije nego što ga napuste, ali Cormier je objasnio zašto se nije tako oprostio: "Stipe me pobijedio i to je bio njegov trenutak. On je prvak, nisam mu htio oduzeti taj trenutak. Da sam se umirovio u kavezu, svi bi pričali o tome i bilo bi kao da sam mu uzeo taj trenutak, a to nikako nisam htio."

Na upit ima li ikakvih problema sa sudačkom odlukom samo je kratko odgovorio: "Odmah sam mislio da je on pobijedio. Dobro je radio sve što je trebao i bio bolji borac", zaključio je Cormier.

Pročitajte više